USE "BABYMOMMYSTORENEW" WHILE CHECK OUT TO GET 5% OFF WHEN YOU SUBMIT ORDER FOR FIRST TIME
icon-search
icon-search
  • my sticker ramadan solat.png
  • IMG_7163.JPG
  • IMG_7166.JPG
  • IMG_7164.JPG
  • IMG_7165.JPG
  • IMG_7168.JPG
  • IMG_7167.JPG
  • IMG_7169.JPG

My Ramadan Checklist Sticker Book

RM 29.00
- +
icon-cart Add to Cart
Home

Siapa ada anak yang berumur 5-7 tahun dan baru nak belajar puasa? Angkat tangan?! ๐Ÿ˜€

Boleh ke suruh anak kecil ni puasa ye? Jawapannya boleh! Tapi jangan paksa tau. Cerita tentang Ramadan santai-santai je, bagi anak rasa “The feeling of Ramadhan” tu, bestnya Ramadhan! ๐Ÿ˜„

Buku sticker ni kami design khas untuk encourage anak-anak puasa, solat 5x sehari, zikir dan buat baik. Jadi bila anak-anak tampal sticker, dia boleh nampak “eh hari ni tak solat Asar, esok nak try complete kan 5 waktu lah”. Jadi anak-anak boleh improve dari hari ke hari… in shaa Allah.. ingat ya, untuk anak kecil, puasa half-day sahaja dah sangat memadai ๐Ÿฅฐ

Buku ini mempunyai:

๐ŸŒˆ Material glossy paper dan high quality
๐ŸŒˆ Saiz A4, saiz ni just nice utk anak-anak bawa pegi mana-mana
๐ŸŒˆ 270 sticker: Sticker semua datang dgn info-info mcm hadith, fun facts dan Al-Quran
๐ŸŒˆ 16 muka surat

Order sekarang sebab stok buku-buku Ramadhan sangat terhad ya mommies (seasonal product) โœจ

KOLEKSI SOAL JAWAB BERKAITAN BUKU MY RAMADHAN STICKER BOOK

1- Sticker Ramadhan tu reusable ke?

JAWAPAN : TIDAK reusable

Your Cart

Your cart is currently empty.

Continue browsing here.