google.com, pub-5729995487014866, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Ebook Bijak Fun Activities – BabyMommyStore - One Stop Centre for Baby and Kids Educational Toys and Books.
icon-search
icon-search

Ebook Bijak Fun Activities

Ebook Bijak Fun Activities

Hi mommies   

Hmmm... Dah takda idea nak bagi aktiviti untuk anak anak kat rumah?

Okay, jom download ebook Bijak Fun Activities ni. Dalam ebook ni ada banyak aktiviti menarik tau, dah la free, cuma perlu download dan print sahaja tau   

Ada latihan jari jemari, bagus untuk anak yang baru nak belajar pegang pensel


Latihan menulis nombor, anak anak cuma perlu trace line sahaja


ada aktiviti maze jugak tau  


Mommy cuma perlu download dan print sahaja, untuk download boleh click link di bawah ya.

Bijak Ebook Fun Activities.pdf


Kalau mommy ada masalah untuk print, mungkin takda printer jangan risau. Boleh dapatkan set buku Bijak kami dengan harga RM49 sahaja.


RM49 dapat 10 buku tau, bukan 1, bukan 2.

photo1640387039.jpeg

Click link di bawah untuk tengok details set buku bijak ini

--->> Set Buku Bijak <<---



Older post

Your Cart
Your cart is currently empty.
Continue browsing here.